Student och världens stressigast dag!

Hej!
Förlåt för att de inte blev ett inlägg igår men kom hem sent ifrån student firandet så jag valde att sova istället. Gud vad jag längtar tills nästa år då det är jag som står där uppe och skriker för kung och fosterland! 
Min outfit under torsdagens studentfirandet. Jag och Julia var på fyra studentfirandet! Helt otroligt att vi hann med alla! Men gud så kul det var! 

Idag har jag bara jobbat. Började 10 och slutade halv åtta. De var så mycket folk på jobb idag och folk gick inte trots att vi hade stängt så vi fick stanna längre. Mer pengar men lite jobbigt är de. Nu har jag precis kommit hem så nu ska jag spendera kvällen med att packa inför London och i morgon kommer lilla Julia så jag får nog städa mitt rum lite också, haha! 
Snygging nr 1! 

Kommentarer:

1 LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams:

Finis! Du gör rätt till att längta till studenten! Själv gillade jag den inte, men det är på grund av personliga problem. Men studenten är något alla ska se fram emot och jag hoppas att du kommer vara stolt över dig själv när du väl står där med studentmössan och betygen i handen!

Svar: Tack för din fina kommentar! Det betyder mycket att du läste och besvarade! <3

Kommentera här: