Revenge of the bridesmaids

 
Revenge of the bridesmaids (Raven Symoné, JoAnna Garcia Swisher, Beth Broderick, 2010)

Filmen handlar om två kvinnor som åker tillbaka till sin hemstad för att hälsa på vänner och familj. Då får de reda på att en av deras barndomsvänner, Caitlyn, har stulit deras bästa väns livs kärlek Tony. Tillsammans bestämmer sig tjejerna för att inte låta Caitlyn vinna igen.  Men det är något inte tjejerna vet, Caitlyn är gravid och det  är Tony´s barn. Nu finns det inte mer de kan göra, de måste låta honom göra det rätta. Men kan de acceptera att Caitlyn har vunnit…igen?

Revenge of the bridesmaids är en romantiskt komedi med den otroligt roliga barnstjärnan Raven Symoné i huvudrollen. Trots att den är en romantiskt komedi skulle jag personligen endast kalla den en komedi film. Men de är inte jag som bestämmer ellerhur? :)

Betyg 7/10, filmen är mycket rolig och Raven är utan tvekan den som lyfter hela filmen, utan henne hade den inte varit lika bra. Handlingen är bra men kanske lite ytlig, man hade kunnat jobba mer på en djupare historia och gör banden mellan de olika karraktärerna lite mer verkliga. Den enda relationen som jag tycker känns genomtänkt är relationen mellan tjejerna på bilden. De har världens roligaste relation. Filmen är trots allt en bra film och smårolig, definitvt en film värt att se!

Om du gillar filmer som The Bridesmaids, My Fake fiance och Beauty & the Briefcase är detta filmen för dig. Kolla in trailern och bestäm själv om det är något du vill se!

 

Kommentarer:

1 Lilla Lii:

Den låter ju riktigt bra, måste kolla in denna!
Älskar filmen the bridesmaids!

Svar: Gör det, rekommenderar den verkligen!! :)
caisapavift.blogg.se

Kommentera här: