Pasta med quornsås

Hej mina söta små troll! ;)
 
Som ni nu vet har jag gått och blivit vegeterian så det betyder att jag har fått hitta nya recept. Satt och skannade igenom nätet efter snabba och enkla recept och då hittade jag detta. Tyckte det lät gott så utan att ha smakat gjorde jag fyra portioner och la dom i lunchlåder som jag har haft med på jobb denna veckan. Och självklart delar jag inte med mig av detta om det inte hade smakat jätte gott. Så här nere har ni receptet.
 
Pasta med quornsås
 
Tror receptet och denna bild kommer ifrån Ica.se men är inte helt säker.. 


Ingredienser 
 
4 port valfri pasta
 
1 purjolök
 
2 morötter
 
1 msk olja
 
500g krossade tomater med chili
 
2 dl vatten 
 
300 g quornfärs
 
1/2 tsk salt
 
 
Så här gör du
 

1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
 
2. Skölj purjolöken och strimla den. Skala, skölj och grovriv morötterna. 
 
3. Fräs purjolöken och morötterna i oljan.
 
4. Tillsätt krossade tomater och vatten och låt det koka några minuter. Tillsätt quornfärs och salt och låt det koka ca 5 minuter.
 
5. Njut!

Jag hade kall pasta sallad till. (Pasta, sallad, tomat, fetaost, gul paprika, orange paprika, valnötter, lök och gurka. 

Som ni märker är detta receptet super enkelt och jag kan lova er att det är mycket gott. Gillar man dock inte starkt kan jag rekommendera att man inte tar krossade tomater med chili smak utan bara den vanliga, ett litet tips bara. 
 


Jag är egentligen inte en matblogg men jag vill att ni ska få följa med på denna resan som ny vegeterian. Vill ni ha fler vegetariska recept eller jag ska hålla mig till vad jag kan så att säga? Vad tycker ni? Vill höra era åsikter, positiva eller negativa.