Popcornfriday 3

 
How to lose a guy in 10 days ( Kate Hudson och Matthew McCanughey)
Andie Anderson är en journalist som skriver för en av de största kvinnotidningarna i USA, hon är deras "how to girl" . Men det är inte vad Andie vill göra, hon vill skriva om viktigare saker såsom politik. Hon gör en deal med sin chef, om hon skriver artiklen "how to lose a guy in 10 days" får hon sen skriva om vad hon vill. Men för att skriva denna artikel behöver hon ett offer, och the lucky guy är ingen annan än Benjamin Barry som spelas utav Matthew McConaughey. Men han har också en agenda, om han får en tjej att bli föräldskad i honom på 10 dagar får han en befodran. Kan man leka med elden utan att bränna sig?
 
How to lose a guy är en klassisk romantisk komedi. Det som gör filmern lite speciell är att de båda har en agenda, ingen utav dom är seriösa när de ger sig in i förhållandet. Man får följa Andie som gör allt för att förhållandet att ta slut medans Ben gör allt för att få henne att vara tillsammans med honom i 10 dagar. Filmen har mycket humor och många scener som man känner igen sig i.
 
Betyg 6/10, filmen är väldigt lik många andra filmer och slutet är rätt förutsägbart. Men trots detta njöt jag utav denna filmen och dess humor. Det är en typisk tjejfilm, man känner igen historien men det är ändå en egen twist på det hela som gör att man inte blir uttråkad. 
 
Om du gillar Money can´t by love, Two weeks notice, Beauty and the briefcase eller liknande filmer kommer du definitivt att gilla denna romantiska komedi. Ta en titt på trailern och se om de är något du gillar, jag tyckte den var extremt roligt!

 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Nathalie:

Tack för filmtipset! Härlig blogg du driver! :)

Svar: No problemo ;) tack så jätte mycket! <3
caisapavift.blogg.se

Kommentera här: