The First Time

The First Time (Britt Robertson, Dylan O'Brien, Victoria Justice, 2012)
The First Time handlar om en kille vid namn Dave och en tjej vid namn Aubrey. De träffas på en fest men ingen av dom är riktigt sugna på att festa så de slutar med att de sitter ute och pratar. Dave behöver hjälp med en tjej som han har varit kär i så länge han kan minnas och frågar Aubrey som inte alls tror på förhållande eller kärlek om hjälp. De umgås väldigt mycket under en kort period och inser snabbt att de tycker om att umgås med varandra, men kommer den romatiske Dave och den kritiska Aubrey attt någonsin bli mer än bara vänner?
 
The First time är en drama komedi om första gången man upplever kärlek. Denna oskuldfulla film lyckas med de många filmer enligt mig inte har lyckats med, att på riktigt visa hur första gången faktiskt går till utan att göra det sliskigt eller komiskt. De är båda unga och inte alls erfarna inom relations biten vilket gör att de är väldigt osäkra på hur de ska bete sig, precis som det är i riktiga livet. 
 
Betyg 10/10, denna filmern får ett extremt högt beyg av mig eftersom jag på riktigt tycker att detta är en riktigt bra film. På ett vackert sätt visar de oss tittare om hur första gången faktiskt oftast går till. Det är oftast inte som i filmer när allt är rosa och fluffit. Och inte nog med att historien och hur den spelas upp är bra så har de fått riktigt duktiga skådespelare. Dylan och Britt gör dessa rollerna så väldigt trovärda. Aubrey som Britt Robertson spelar är nästan en exakt kopia av hur jag själv är som person innerst inne vilket gör att denna filmer när min på ett helt annat plan en någon annan film tidigare. Detta är en film som jag tycker alla borde se, detta är en sådan film som man bör se som ung vuxen så man får se alla sidor utav kärlek och så man vet vad som komma skall. Väldigt bra film! Kolla på trailern och sen direkt efter de sätter du igång filmen, okej!
 

Kommentera här: