Life unexpected

 
Life unexpected ( Britt Robertson, Shiri Appleby, Kristoffer Polaha, år 2010- )
Life unexpected handlar om 15 snart 16 åriga Lux. Lux blev bortlämnad av sina föräldrar. Lux hade ett problem med sitt hjärta vilket gjorde att ingen Ville adoptera henne. Sju fosterfamiljer senare och hon vill söka om att bli förtids myndig. Men för att bli det måste hennes social arbetare få hennes riktiga föräldrars underskrift vilket tar väldigt lång tid så Lux tar saken i egna händer och besöker sina biologiska föräldrar. De kommer båda på hennes domstolsdatum och istället för att bli myndig får hennes riktiga föräldrar vårdnaden. Men klarar de av ett barn? Vill de ha ett barn? Vill Lux leva med dom som en gång gav bort henne.
 
Life unexpected är en drama serie ifrån Kanada som har slagit stort i USA. Jag vet inte om någon svensk kanal har köpt upp rättigheterna men serien finns att kolla på Netflix.
 
Betyg 7/10, efter att ha kollat på de två första avsnitten känner jag redan att detta är en serie jag kommer att fortsätta att kolla på. Serien är väldigt medryckande och har en vacker historia att berätta. Den har även inslag av lite komedi vilket jag gillar. Jag ser väldigt mycket fram emot att se hur Lux biologiska pappa som lever ungkarlslivet och äger en bar ska klara av detta ansvar. Jag rekommenderar verkligen serien, den är dock inte för dig som gillar en massa specialeffekter och krig utan detta är en enkel historia om en familj. 
 

Kommentarer:

1 Tess:

Tusen tack fina du, vad glad jag blir! :) Kram

2 ebba:):

Hej missa inte min tävling där du kan vinna ett halsband från ViraLee design med egen text upp till 8 bokstäver! Var med du också, kram :)
http://ebbahellstrom.blogg.se/2014/may/tavling.html#comment

Kommentera här: