Popcornfriday 4 part 2

 
G.I Joe retaliation (Dwayne Johnson, Jonathan Pryce, Channing Tatum och Bruce Willis, 2013)
 
Filmen G.I Joe retaliation handlar precis som första filmen om specialstyrkan G.I Joe. SPOILERS OM FÖRSTA G.I JOE FILMEN!! Efter att Cobra har tagit kontroll över USA´s president blir speciallstyrkan skickad på ett uppdrag men det är inte tänkt att de ska komma hem igen. Cobra gör så att lägret blir attakerat och att alla ska dödas. Men tre överlever och inser snabbt att det inte finns någon de kan lita på längre. Eller gör det de? Något måste de tre överlevande göra för annars kommer Cobra ta över världen och bli diktator över alla länder på jorden...
 
G.I Joe relatiation är en actionthriller med komiska inslag här och var. Handlingen förtsätter där den förra filmen avslutades. Storyn är därför ungefär det samma som i den tidigare filmen. Vi får träffa många kända ansikte ifrån förra filmen vilket gör att storyn känns trovärdig.
 
Betyg 7/10. Filmen är riktigt bra och trots att de är en actionfilm har den en handling. Det finns också många duktiga skådespelare som ger sina karraktärer djup. Dwayne är min favorit, gillar nästan alla hans filmer. För trots att han spelar den stora tuffa killen kommer han med löjliga och roliga kommentarer vilket jag verkligen uppskattar! 
 
Om du gillade den första G.I Joe filmen måste du se tvåan! Kolla på trailern och sätt dig sen och titta på uppföljaren nu direkt!
 
 

Kommentera här: