Vampire Academy

Vampire Academy (Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Dominic Sherwood, 2014)
Rose Hathaway är en Dhampir, en halv vampyr, en väktare av Moroi. Hennes öde är att skydda Lissa som är en kunglig Moroi. De går båda på en skola som heter Vampire Academy. Vi får följa dessa två blodtörsiga tjejerna genom tonåren och allt som har med att bli en vuxen vampyr att göra. 
 

Vampire Academy är en ungdomsfilm som är baserad på en populär bok av samma namn. Den går i samma stuk som Twillight men har är inga varulvar i denna filmen, inte än iallafall!
 
Betyg 5/10, tyckte filmen var riktigt tråkig, det var samma nivå av spännande hela tiden vilket gör filmen extremt tråkig. Relationerna i filmer är så himla ytliga så det inte är sant. Lissa blir kär i en kille och de blir typ tillsammans med de har haft max 5 minuter av scentid tillsammans och inte några bra 5 minuter. Relationerna är inte alls djupa, jag menar dessa två tjejerna på bilden ska vara bästa vänner men de pratar på samma sätt som jag och en person jag inte ens gillar, vilket gör att man inte får ett tycke för filmen. Dock tycker jag att historin är bra men de har gjort filmen riktigt dåligt. Rekomenderar den inte, men om du endå vill se den så har du trailern här nere. 
 

 

 

Kommentera här: